Weekendu-ul incepe pentru sibieni cu concertul sustinut de naistul Radu Nechifor si invitatii sai. In Piata Mare, cu o scenografie de lumini si sunet speciala, intr-un decor inedit, avand in spate o productie tehnica impresionanta, Radu Nechifor si invitatii sai vor spune Povestea Naiului.

`Vineri, 5 iulie, de la ora 20:30, Sibiul va fi martorul unui spectacol unic realizat de Asociatia Internationala de Tineret Become cu scopul de a ne face sa indragim naiul, sa-i admiram posibilitatile de expresie si sa-l respectam`, spun organizatorii.

O scena rotativa, o trecere lina prin patru genuri muzicale diferite, o orchestra cu 16 instrumentisti, patru invitati speciali, 30 de artisti si un setlist care incepe cu Vivaldi si se termina cu “Ciocarlia`, trecand prin `New York, New York` si `Clocks` a celor de la Coldplay. Aceasta va fi Povestea Naiului, spusa de Radu Nechifor si invitatii sai – Felicia Filip, Ionut Fulea, Cezar Cazanoi, Marius Preda, Mircea Ardeleanu, Traffic Strings, Dream Catchers, Ozana Barabancea si Proconsul.

Festivaluri de teatru

Festivalul International de Animatie de la Sibiu `Stagiunea de vara` a ajuns la cea de-a VI-a editie, iar in acest sfarsit de saptamana trupe de teatru din sase tari vin la Sibiu pentru a juca in fata

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

Un weekend bogat in evenimente la Sibiu: concerte, festivaluri si Red Bull Romaniacs  Un weekend bogat in evenimente la Sibiu: concerte, festivaluri si Red Bull Romaniacs

Ultima oră

Comentariul meu