32 de voluntari ai echipei Cycling Romania, printre care și un sibian, au pornit, în 24 iunie, pe biciclete simultan, din Călărași și Oravița, pentru a investiga traseele de cicloturism de pe malul românesc al Dunării.

Tineri voluntari, 16 români și 16 bulgari, au cercetat timp de o săptămână zone din 7 județe de pe malul Dunării, pe o distanță de aproximativ 800 de km: Caraș Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu și Călărași.

Sibianul Daniel Hegheș, de 24 de ani, singurul participant din Transilvania, a aflat întâmplător despre Turul Dunării de pe un site dedicat ciclismului. Tânărul sibian participă la Turul Dunării din dorința de a descoperi cât mai multe din frumusețile României, dorință care se combină foarte bine cu pasiunea lui pentru ciclism.

În cele 7 zile de investigare a traseelor dunărene, voluntarii români și bulgari au parcurs, cumulat, aproape 5.000 de kilometri. Daniel Hegheș și echipa sa au mers aproximativ 400 de km pe bicicletă în prima etapă a Turului, ziua cea mai grea fiind cea de 90 de km, din care aproape jumătate în urcuș. Bicicleta și accesoriile folosite de Daniel sunt unele pentru amatori.

“Am vrut să fac parte din acest proiect, ca voluntar, pentru

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

un sibian participă voluntar, cu ecipament de amator, la turul dunării pe bicicletă, pentru promovarea acestei zone  un sibian participă voluntar, cu ecipament de amator, la turul dunării pe bicicletă, pentru promovarea acestei zone

Ultima oră

Comentariul meu