SC APĂ CANAL SA anunţă că pentru efectuarea unei lucrări de cuplare la rețeaua nouă de pe str. Aron Pumnul și Plugarilor, realizată de SC CONSTRUCȚII SA, în data de marți 09.07.2013 între orele 7,00-23,00 se va întrerupe furnizarea apei potabile în perimetrul cuprins între străzile Bahluiului, O.Goga, N.Olahus, Bd.M Viteazu, Calea Cisnădiei, Siretului (fără blocurile situate pe str. Siretului), precum și pe str. Plugarilor.

Pe străzile adiacente.se vor înregistra posibile scăderi de presiune. SC APĂ CANAL va  asigura populaţia cu apă menajeră, prin intermediul a două  cisterne care vor staţiona  la intersecția străzilor O.Goga cu A.Vlahuță, și respectiv în zona Pieței Prahova. Lucrările sunt executate în cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Braşov”, finanțat prin POS MEDIU și au ca scop creșterea calității și siguranței în alimentarea cu apă potabilă.

”Rugăm abonaţii să-şi asigure rezerva de apă. Vă mulţumim pentru înţelegere.              Informaţii suplimentare la Dispeceratul S.C Apă Canal S.A. Sibiu tel: 0269-222777”, se arată într-un comunicat al SC APĂ CANAL SA.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu