Tanarul pilot britanic Jonny Walker pare mai decis ca niciodata sa castige editia aniversara a Red Bull Romaniacs, cel mai dificil raliu de hard enduro din lume. La a doua sa participare in acest raliu, Walker a depasit deja multi piloti consacrati si ameninta pozitia de lider detinuta inca de britanicul Graham Jarvis.

Dupa ce a avut probleme cu GPS-ul in cea de-a doua zi de concurs, Jarvis nu a reusit nici astazi, in cea de-a treia zi de offroad sa mareasca distanta fata de urmaritorii sai, Jonny Walker si Alfredo Gomez. Dimpotriva, britanicul a ajuns la finish inaintea lui iar spaniolul la scurt timp dupa.

In cea de-a treia zi de offroad, rutierii de la clasa Pro au parcurs nu mai putin de 155 de kilometri. Au luat startul la ora 6:15, iar pana la intrarea in service point, la Voineasa, vremea a fost de partea lor. Insa scurtele reprize de ploaie le-au facut si mai dificila sarcina primita astazi. Pe langa faptul ca au pierdut mult din aderenta, pilotii au fost nevoiti sa se lupte si cu ceata.

`M-am ratacit in ceata si cred ca m-am invartit aproape un kilometru de jur imprejur ca sa descopar din nou traseul. A

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

jonny walker ameninta suprematia campionului red bull romaniacs  jonny walker ameninta suprematia campionului red bull romaniacs

Ultima oră

Comentariul meu