Pentru a doua zi consecutiv, britanicul Jonny Walker a ajuns primul la linia de finish, fiind un contra-concurent periculos pentru titlul de lider deținut încă de Graham Jarvis, care a câștigat prima zi de off-road. La a doua sa participare în acest raliu, Walker a depășit deja mulți piloți consacrați.

 

După ce a avut probleme cu GPS-ul în cea de-a doua zi de concurs, Jarvis nu a reușit nici astăzi, în cea de-a treia zi de offroad să mărească distanța față de urmăritorii săi, Jonny Walker și Alfredo Gomez. Dimpotrivă, J. Walker a ajuns la finish înaintea lui iar spaniolul la scurt timp după.

În cea de-a treia zi de offroad, rutierii de la clasa Pro au parcurs nu mai puțin de 155 de kilometri. Au luat startul la ora 6:15 iar până la intrarea în service point, la Voineasa, vremea a fost de partea lor. Însă scurtele reprize de ploaie le-au făcut și mai dificilă sarcina primită astăzi. Pe lângă faptul că au pierdut mult din aderență, piloții au fost nevoiți să se lupte și cu ceața.

„M-am rătăcit în ceață și cred că m-am învârtit aproape 1 kilometru de jur împrejur ca să descopăr din nou traseul. A fost

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

jonny walker a ajuns primul la finish în ultimele două zile de off-road rbr, amenințănd titlul de lider deținut de g. jarvis  jonny walker a ajuns primul la finish în ultimele două zile de off-road rbr, amenințănd titlul de lider deținut de g. jarvis

Ultima oră

Comentariul meu