In aceasta seara Radu Nechifor urca pe scena din Piata Mare, alaturi de Felicia Filip si Proconsul, printre altii, pentru a ne spune `Povestea naiului` si pentru a ne convinge ca acest instrument este mult mai cool decat pare. De ce vrea Radu Nechifor sa arate tinerilor ca naiul poate fi la moda, aflati in randurile urmatoare.

Reporter: Stiu ca ai studiat naiul cu maestrul Gheorghe Zamfir. Ce parere crezi ca ar avea el auzind acum ca vrei sa canti rock la nai?

Radu Nechifor: Maestrul Zamfir este un instrumentist clasic, nu prin genul pe care il canta ci ca muzician. Eu sunt putin mai nonconformist, sa zicem asa. Pana la urma fiecare isi gaseste identitatea indiferent cu cine studiaza. Eu ii sunt profund recunoscator pentru toate lucrurile pe care le-a facut pentru mine dar fiecare isi urmeaza personalitatea lui ca muzician.

Rep.: La dansul te-ai gandit sa-l inviti sa urce pe scena la acest concert?

R. N.: Am mai multi invitati pentru acest concert dar cu totii sustin si se pliaza pe acest proiect. Cu siguranta maestrul Zamfir ar fi adus un plus de calitate insa programul dumnealui este foarte, foarte incarcat.

Rep.: Cand ai inceput sa studiezi naiul te gandeai ca se

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

interviu cu radu nechifor: americanii, japonezii sau coreeni vin in romania sa ia lectii de nai  interviu cu radu nechifor: americanii, japonezii sau coreeni vin in romania sa ia lectii de nai

Ultima oră

Comentariul meu