Un candidat la examenul de bacalaureat a fost eliminat vineri, 5 iulie, de la proba proba Ed, probă scrisă diferenţiată la alegere în funcţie de filieră, profil şi specializare, din cadrul examenului de bacalaureat 2013, pentu că a fost surprins în timpul examenului cu telefonul mobil asupra lui.

 

Candidatul este absolvent din promoțiile anterioare ale Liceului Tehnologic Mîrșa, potrivit datelor oferite de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Acesta este cel de-al doilea incident înregistrat în județul Sibiu la această sesiune a examenului de Bacalaureat, după ce, joi, 4 iulie, un inspector școlar și un angajat al Colegiului Tehnic Independența au fost acuzați de Direcția Națională Anticorupție de trafic de influență pentru promovarea unui candidat la proba de Limba și literature română.

La proba Ed a examenului de bacalaureat desfășurată vineri, 5 iulie, s-au prezentat un număr de 2481 de candidate, din cei 2644 de candidate înscriși.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

elev eliminat de la examenul de bacalaureat în județul sibiu pentru că a intrat în sală cu telefonul mobil.  elev eliminat de la examenul de bacalaureat în județul sibiu pentru că a intrat în sală cu telefonul mobil.

Ultima oră

Comentariul meu