Candidaţii la examenul de BACALAUREAT au susținut astăzi proba opţională a profilului. Absolvenţii de liceu şi-au ales una dintre următoarele discipline pentru ultima probă scrisă de la BACALAUREAT: Biologie, Geografie, Fizică, Informatică, Logică, argumentare şi comunicare, Chimie, Economie, Psihologie, Filosofie sau Sociologie

În Județul Sibiu au fost 2644 de candidaţi înscrişi la această probă, iar din aceștia s-au prezentat un număr de 2481. Astfel 162 decandidați au fost declarați absenți.

A existat și un incident din păcate. Un candidat a fost eliminat . Este vorba de un tânăr care a susținut proba la Liceul Tehnologic Mîrşa. ”Discutăm despre un candidat dintr-o promoţie anterioară care a fost surprins în timpul examenului cu telefonul mobil asupra lui”, a explicat Livia Crețulescu, purtător de cuvânt la Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Este vorba de un candidat care sustinea proba la disciplina Biologie vegetala si animala. El este un fost absolvent, dintr-o promotie anterioara, la Liceul Tehnologic Mirsa.

 

Ultima oră

Comentariul meu