Considerată una din cele mai frumoase artiste din România, Antonia se alătură proiectului Miss Models International (Miss Diaspora Models International) şi va cânta pe scena marii finale a concursului organizată la Sibiu pe 12 iulie.

Artista va cânta alături de Alex Velea, pe scena amplasată în Piaţa Mare. Apariţia Antoniei este cu atât mai interesantă cu cât, la rândul ei, a lucrat ca model în Statele Unite ale Americii, ţara de unde provine acest concurs de frumuseţe.

În ultimii opt ani, finala competiţiei a avut loc la New York, acum fiind pentru prima dată când organizatorii au decis să externalizeze evenimentul, alegând Sibiul ca si oras gazda.

Proiectul va promova astfel Romania, si Sibiul in mod special, ca destinatie turistica si culturala la nivel international in Statele Unite ale Americii si in toate tarilor ale caror reprezentante intra in competitie.

Timp de 7 zile, din momentul sosirii la aeroport si pana la finalul evenimentului, modelele vor fi insotite de camerele de filmat, inregistrarile urmand sa fie incluse intr-un documentar ce va putea fi urmarit ulterior de telespectatori din intreaga lume.

Mai mult, fotografiile realizate in fata si in interiorul celor mai reprezentative locatii cu potential turistic din Sibiu si din imprejurimi vor compune Miss Models International Calendar,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

antonia şi alex velea vor cânta la sibiu pe scena miss models international  antonia şi alex velea vor cânta la sibiu pe scena miss models international

Ultima oră

Comentariul meu