Pentru o spaga de nici 500 de euro, inspectorul de Religie al judetului Sibiu s-a angajat sa intervina pe langa profesorii care corectau lucrarea unui tanar, astfel incat acesta sa treaca examenul la Romana.
Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva lui Sorin Joanta, inspector scolar pe specialitate la disciplina Religie al judetului Sibiu, acesta fiind suspectat ca urma sa primeasca spaga pentru a interveni pe langa membrii Comisiei de corectare a lucrarilor la BAC. Spaga totala de 500 de euro urma sa fie impartita intre inspectorul de religie si un angajat al Colegiului Tehnic Independenta, pe nume Viorel Giupana. El a primit suma de 2.200 de lei (echivalentul a 500 de euro) in ziua de luni a acestei saptamani de la un tanar pe nume Stefan Stanca, candidat la examenul de bacalaureat organizat la Colegiul Tehnic `Independenta` din Sibiu, arata DNA intr-un comunicat de presa. Giupana a luat banii `prevalandu-se de influenta pe care sustinea ca o are asupra cadrelor didactice din Comisia de corectare a lucrarilor la examenul de bacalaureat, astfel incat sa ii fie asigurata candidatului reusita la proba de Limba si literatura romana`, arata cei de la DNA.

Cercetati in stare de libertate

Rolul

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

spaga la bac: 500 de euro pentru inspectorul de religie si un functionar, pentru a `rezolva` un examen  spaga la bac: 500 de euro pentru inspectorul de religie si un functionar, pentru a `rezolva` un examen

Ultima oră

Comentariul meu