Primarul Klaus Iohannis spune că în câțiva ani vom avea o bază sportivă făcută de primărie, în care se vor regăsi terenuri de tenis, handbal, baschet, fotbal și nu numai. Iohannis spune că totul va fi posibil în câțiva ani și că a văzut o bază ca exemplu în Landshut (foto).

Edilul Sibiului spune că proiectul se află în faza identificării unui teren care se pretează la amenajarea unei astfel de baze sportive.

”Este nevoie de o bază sportivă municipală și am rugat colegii să caute un teren corespunzător. Ambiția mea nu este să construim o bază municipală special pentru competiții internaționale ci vreau să construim o bază municipală pentru sportul de masă, în așa fel ca sibienii să aibă acces la așa ceva în număr cât mai mare.  Baza municipală înseamnă o bază cu multe terenuri pentru practicarea a cât mai multe sporturi: fotbal, tenis, handbal, baschet… Bine ar fi și înot.. După ce identificăm terenurile și vedem ce ar însemna vom reveni cu detalii”, a spus joi Klaus Iohannis, într-o interpelare făcută de reporterul oradesibiu.ro.

Iohannis spune că totul va fi posibil în câțiva ani și că a văzut o bază ca exemplu, într-un oraș din Germania. ”Va fi făcută de primărie. Eu cred că în câțiva ani se poate realiza. Eu am văzut baza sportivă de la Landshut. Este o bază unde riști să te pierzi, iar orașul e pe jumătatea Sibiului”, a mai spus Iohannis.

Ultima oră

Comentariul meu