Radu Nechifor și invitații săi vor spune Povestea Naiului în centrul Sibiului vineri seara, de la ora 20:30. O scenă rotativă va face ca muzica să nu se oprească pentru aproximativ două ore, timp în care Nechifor va cânta neîntrerupt si succesiv cu fiecare invitat în parte.

” Încă de la început am vrut să fac concertul cu patru genuri muzicale și, pentru a nu avea tot timpul pe scenă patru banduri dintre care unul singur cântă, m-am gândit la o variantă care să fie și interesantă și captivantă și practică să putem să alternăm bandurile pe scenă. Scena se învârte manual, o să avem și dansatori care o să mimeze întoarcerea scenei. Scena este de fapt un disc care are o diagonală de 7 metri, este împărțit de un panou. În partea din față este band-ul care cântă cu mine și în partea din spate se pregătește un alt band”, a explicat Radu Nechifor.

O orchestră cu 16 instrumentiști, patru invitați speciali și 30 de artiști îl vor ajuta pe Radu Nechifor să spună povestea naiului său, poveste care începe cu Vivaldi și se termină cu “Ciocârlia”.

Invitații care vor reflecta cele patru genuri musicale sunt: Felicia Filip, Ionuț

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

naiul lui radu nechifor călătorește prin patru genuri muzicale ajutat de o scenă rotativă montată în piața mare  naiul lui radu nechifor călătorește prin patru genuri muzicale ajutat de o scenă rotativă montată în piața mare

Ultima oră

Comentariul meu