Aflaţi în stagiul de pregătire centralizată la Debrecen (Ungaria), gaziştii au susţinut miercuri seara prima partidă de verificare. Lotul s-a deplasat la 100 km distanţă de Debrecen în localitatea Miskolc unde au întâlnit Diosgyiori VTK.

Eric de Oliveira a deschis scorul pentru medieşeni în minutul 23. Aymen Tahar a dublat avantajul gaziştilor în minutul 42 iar Llullaku a stabilit scorul final, 3-0 pentru Gaz Metan. În repriza secundă niciuna dintre cele două formaţii nu a reuşit să mai marcheze. Antrenorul Cristian Dulca a început partida disputată în localitatea Miskolc în formula, Pleşca, Ciucă, Frăsinescu, Markovic, Buzean, Breeveld, Tahar, Cojocnean, Eric, Llullaku şi Dan Roman. După pauză au intrat Greab, Petre, Muth, Frăsinescu, Zaharia, Avram, Vitinho, Todea, Munteanu, Fabio Bravo şi Adrian Fernandes. Tot miercuri, clubul Gaz Metan a anunţat punerea în vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2013-2014. Acestea pot fi achiziţionate de la casieriile Stadionului Gaz Metan în perioada 8-12 iulie, respectiv în zile de 15 şi 16 iulie, în intervalul orar 15-19. Preţul unui abonament este de 170 lei.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

gaziştii – victorie la scor de forfait în primul amical din ungaria  gaziştii – victorie la scor de forfait în primul amical din ungaria

Ultima oră

Comentariul meu