Pregătirile pentru Raliul Sibiului 2013 au intrat pe ultima sută de metri cu mai puţin de 20 de zile înaintea deschiderii oficiale a parcului de service din Piaţa Mare a oraşului.

Acţiunea în Raliul Sibiului, etapa a şaptea din Campionatul European de Raliuri, începe încă de luni, 22 iulie, cu deschiderea parcului de service şi testele private pentru piloţii străini. Marţi şi miercuri sunt programate recunoaşterile oficiale, iar joi calificările şi shakedown-ul.

„Pentru prima oară în România vom avea calificări la o etapă. Acestea se vor desfăşura pe traseul super specialei, în sens invers şi sunt sigur că vor fi o atracţie pentru spectatori. În plus, marţi, piloţii vor avea posibilitatea să descopere puţin din farmecul mărginimii Sibiului într-o scurtă plimbare cu tramvaiul până la Răşinari”, a spus Sorin Itu, organizatorul raliului.

Programul zilei de joi, 25 iulie, continuă în Piaţa Mare cu sesiunea de autografe şi tragerea la sorţi a ordinii de start.

Tot joi, de la ora 16:00, la Sala Sporturilor Transilvania, este programat meciul de fotbal dintre selecţionata piloţilor şi o echipă a vedetelor.

În aceeasi zi, începând cu ora 19:30, sunt programate parada maşinilor pe străzile din centrul oraşului şi startul festiv, iar începând cu ora

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

mai puţin de 20 de zile până la startul raliului sibiului. primele echipaje vor intra în piaţa mare pe 22 iulie  mai puţin de 20 de zile până la startul raliului sibiului. primele echipaje vor intra în piaţa mare pe 22 iulie

Ultima oră

Comentariul meu