Catalin Botezatu vine saptamana viitoare la Sibiu pentru a alege doar o singura castigatoare dintre cele 20 de finaliste ale concursului Miss Models International, ce va avea loc in data de 12 iulie 2013.

Designerul a fost alegerea organizatorilor americani pentru a le evalua pe cele 20 de modele intrate in marea finala a competitiei.

Botezatu va fi prezent la Sibiu pentru a le cunoaste pe finaliste si va asista la spectacolul pus in scena in Piata Mare urmand ca la final sa decida, alaturi de ceilalti membri ai juriului, cine va castiga competitia.

Pentru Miss Models International, Catalin Botezatu va sosi in tara direct de la Saint Tropez, acolo unde urmeaza sa puna in scena un show de moda.

`Inca nu le-am cunoscut pe finalistele concursului, dar va fi suficient sa le urmaresc pe scena pentru a-mi da seama care are sanse sa primeasca marele titlu anul acesta. Am auzit de acest concurs de frumusete inca din 2008 de cand am participat pentru prima data la New York Couture Fashion Week. Am avut intre timp ocazia sa am in prezentarile mele foste concurente de la Miss International Models. Sunt incantat ca acest eveniment ajunge in Romania, la Sibiu, orasul de care m-am

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

catalin botezatu vine la sibiu pentru a o gasi pe miss diaspora  catalin botezatu vine la sibiu pentru a o gasi pe miss diaspora

Ultima oră

Comentariul meu