Strategia lui Graham Jarvis, campionul ultimelor două ediții de Red Bull Romaniacs l-a adus pe britanic primul la linia de sosire în prima zi de off-road de la Raliul Sibiului.

Jarvis nu s-a întrebuințat mai deloc la prologul de ieri, de pe bulevardul Corneliu Coposu pentru a forța în prima zi de off-road. Și i-a ieșit de minune. Jarvis a luat startul din Câinenii Mici de pe poziția a patra, la 15 minute după plecarea lui Paul Bolton, câștigătorul prologului de ieri.

Pe un traseu care a combinat secțiuni tehnice cu secțiuni de viteză, Jarvis a recuperat minut cu minut diferența față de primii competitori, Bolton, Jonny Walker și Ben Hemingway. Iar până la service-point a reușit să îi depășească.

„A fost cea mai grea primă zi dintre toate participările mele la Red Bull Romaniacs. Au fost momente în care eram convins că nu voi putea termina cursa din această zi. Dar acum, aici, la finish, vă spun că mi-a plăcut la nebunie. Cred că niciodată nu am fost atât de obosit. Și vreau să le mulțumesc frumos spectatorilor care m-au ajutat la ultima cățărare înaintea finish-ului”, a declarat, cu zâmbetul pe buze, Graham Jarvis, campionul ultimelor ediții.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Câștigătorul ultimelor două ediții Red Bull Romaniacs,Graham Jarvis a câștigat prima zi de off-road  Câștigătorul ultimelor două ediții Red Bull Romaniacs,Graham Jarvis a câștigat prima zi de off-road

Ultima oră

Comentariul meu