În judeţul Sibiu, susţin miercuri, 03 iulie, proba scrisă obligatorie a profilului  2763 de elevi. Dintre aceștia, 2169 de elevi de la profilul real, tehnic, științe ale naturii și pedagogic susțin proba scrisă la matematică, în timp ce 594 de elevi de la profilul uman sunt înscriși la proba de Istorie.

Celelalte probe obligatorii ale profilului se desfășoară joi, 4 iulie, iar în 5 iulie examenul de bacalaureat continua cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele vor fi afişate pe 8 iulie, până la ora 12.00, iar contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, până la ora 16.00. Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, se vor afişa în 12 iulie.

Eventualele nereguli în desfăşurarea examenului de bacalaureat pot fi sesizate pe site-ul www.edu.ro, pe prima pagină, în secţiunea specială “Sesizează fapte de corupţie aici!”, precum şi pe site-ul www.educatiepentruviitor.ro sau la Telverde valabil în fiecare judeţ, la numărul 0800.801.100, care poate fi apelat gratuit, între orele 8.00 şi 21.00.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

2763 de absolvenți de liceu din județul sibiu susțin proba scrisă obligatorie a profilului la examenul de bacalaureat  2763 de absolvenți de liceu din județul sibiu susțin proba scrisă obligatorie a profilului la examenul de bacalaureat

Ultima oră

Comentariul meu