Perioada de depunere de oferte pentru acordarea de ajutor financiar pentru deschiderea de noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Sibiu s-a încheiat marți, 2 iulie, la ora 12,00.

La această oră, reprezentanții Consiliului Județean Sibiu și cei ai Aeroportului Internațional de la Sibiu (AIS) pregătesc procedura de deschidere a ofertelor, care va avea loc miercuri, 3 iunie, la sediul CJS.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului, “selectia publică vizează, pentru început, crearea unor legături aeriene între Sibiu şi Aeroportul Internaţional Londra (Luton), prin prestarea de servicii de transport aerian de pasageri”.

Ajutorul financiar va fi acordat pe o perioadă de maxim cinci ani. Acesta va fi acordat sub forma unui grant direct transportatorilor aerieni a căror ofertă a fost acceptată. Obligaţia principală a companiei aeriene care va deservi o anumită rută este de a opera cel putin dublul perioadei pentru care a primit ajutor financiar, fără să mai beneficieze de acesta.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

S-a încheiat perioada de depunere de oferte pentru cursele Sibiu- Luton (Londra)  S-a încheiat perioada de depunere de oferte pentru cursele Sibiu- Luton (Londra)

Ultima oră

Comentariul meu