Partidul Democrat Liberal (PDL) îşi lansează miercuri, 3 iulie,  la Sibiu, noua strategie de dezvoltare a educaţiei, în prezenţa preşedintelui PDL, Vasile Blaga, anunţă vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, “este o strategie naţională pe care PDL-ul o propune, cu un set de politici publice pentru a răspunde cerinţelor de performanţă a învătământului românesc şi în acelaşi timp de adaptabilitate a învătământului românesc la piaţa muncii şi la cerinţele internaţionale”.

Dezbaterea cu titlul „Educaţia, cu adevărat o prioritate naţională!” este programată de la ora 15, la sediul MHS (MAN) de pe str. Salzburg, nr. 58, din Sibiu.

Vor participa preşedintele PDL Vasile Blaga, membri ai comisiei de educaţie din PDL şi din Parlamentul României, lideri politici, profesori şi părinţi, foşti miniştri de resort şi specialişti în domeniul educaţiei şi cercetării.

Întâlnirea a fost anunţată, iniţial, pentru începutul lunii iunie, însă „din motive nefericite” a fost amânată pentru miercuri, 3 iulie.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

pdl lansează miercuri, la sibiu, noua strategie de dezvoltare a educaţiei. va participa vasile blaga  pdl lansează miercuri, la sibiu, noua strategie de dezvoltare a educaţiei. va participa vasile blaga

Ultima oră

Comentariul meu