Au mai ramas cateva zile pana la Fusion Festival 2013, care anul acesta se va desfasura in perioada 12-13 iulie, tot la barajul de Gura Raului.

Ce-a de-a IV-a editia a festivalului va cuprinde concerte sustinute de DJ Arnej, Freestylers, Suie Pararude, Vlad Rusu, Dennis Hidden, Djubei, Mighty Boogie si Sarj care vor crea un inedit spectacol multimedia.

Laserele, proiectiile 3D si efectele pirotehnice nu vor fi uitate nici anul acesta, cand participantii se vor putea bucura de un nou concept vizual, Invaders Show, creat special de trupa de dans Gomorrah.

„Dansatori profesionisti, acrobati, costume impunatoare, roboti, efecte speciale, machiaj si coafuri care ne duc cu gandul intr-o alta lume, asa se caracterizeaza conceptul Invaders prezentat in premiera in Romania la o scara asa de mare, la Fusion Festival Romania 2013”, spun organizatorii.

La a IV-a editie Fusion Festival, timisorenii vor avea acces liber, pe baza tichetelor obtinute online de pe site-ul oficial si a actului de identitate.

Biletele se pot achizitiona din retelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobila Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, reteaua Diverta, librariile Humanitas, Carturesti si online prin Eventim.ro, Myticket.ro si Bilete.ro. Pretul unui bilet variaza intre 20 si 100 lei, in functie de zona aleasa si

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

dj renumiti, lasere si proiectii 3d la fusion festival 2013  dj renumiti, lasere si proiectii 3d la fusion festival 2013

Ultima oră

Comentariul meu