Probele scrise ale examenului de Bacalaureat au continuat marti, 2 iulie, cu proba la limba si literatura materna – germana si maghiara. In judetul Sibiu toti cei 235 de candidati inscrisi s-au prezentat la examen, 229 sustinand proba la limba germana si sase la maghiara.

`Toti candidatii au fost prezenti la examen. Nu s-au inregistrat probleme si niciun elev nu a fost eliminat`, a declarat Livia Cretulescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu.

Miercuri, 3 iulie, va avea loc proba scrisa obligatorie a profilului – matematica – pentru profilul real, tehnic, stiinte ale naturii si pedagogic, la care sunt inscrisi 2.169 de candidati si la profilul uman – istorie, unde sunt inscrisi 594 de candidati.

Dupa scandalul de la liceul `Dimitrie Bolintineanu` din Bucuresti, unde subiectele la Bacalaureat au fost postate pe internet, inainte de examen, Ministerul Educatiei Nationale a tinut sa precizeze ca proba la Limba si literatuta romana nu va fi reluata, examenul ramane valabil in toate judetele din tara, iar restul examenelor se vor defasura conform calendarului aprobat.

Foto: mediafax.ro

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

235 de elevi din judet au sustinut proba scrisa la limba si literatura materna  235 de elevi din judet au sustinut proba scrisa la limba si literatura materna

Ultima oră

Comentariul meu