Cea de-a zecea ediție a RedBull Romaniacs începe marți, 2 iunie,  cu Prologul acestei competiții și continuă cu patru zile de off road în zona montană a patru județe: Sibiu, Alba, Hunedoara și Vâlcea.

Înaintea debutului competiției, luni, 1 iulie, au fost prezentați publicului o parte dintre riderii care deja au sosit la Sibiu și au încercat o recunoaștere a traseului.

Pentru ediția aniversară, organizatorii au pregătit un traseu ”un pic mai greuț decât cele precedente”, doar pentru Prolog utilizând nu mai puțin de 100 de tone de material lemnos și aproximativ 50 de tone de piatră. În plus, Prologul de anul acesta se desfășoară în circuit, incluzând, pe lângă traseul de pe bulevardul Corneliu Coposu și zonele de parc dinspre zidul Cetății.

”Este un pic mai dificil decât prologurile precedente. Distanța dintre obstacole este foarte mică și rideri nu au timp de odihnă. Practic, trec dintr-un calvar în celălalt. În al doilea rând, anul acesta se desfășoară totul în circuit, ceea ce presupune un efort prelungit, pe durata a 15 minute pentru clasa expert și pro și 10 minute pentru clasa Hobby. Cel mai dificil obstacol este RedBull Romaniacs All Inclusiv, care are de la pietre, rădăcini, cauciuciri și,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

riderii au pus stăpânire pe sibiu. marți are loc prologul redbull romaniacs, urmat de patru zile de off-road  riderii au pus stăpânire pe sibiu. marți are loc prologul redbull romaniacs, urmat de patru zile de off-road

Ultima oră

Comentariul meu