Mereu sub presiune din cauza conditiilor meteo nefavorabile, cea de-a sasea editie a Feeric Fashion Days s-a incheiat duminica seara, pe pasarela suspendata din Piata Mica, dupa sase zile de festival pline de prezentari in diferite locatii din Sibiu si nu numai.

Festivalul a debutat cu stangul. Prima prezentare individuala din noua editie de festival, cea a Biancai Popp din paraul Palatului Brukenthal din Avrig a fost amanata din cauza ploii. Echipa festivalului a decis ca toate prezentarile ce vor urma sa aiba loc conform programului, indiferent de conditiile meteo.

Adriana Goilav a prezentat in terminalul Aeroportului Sibiu. Olimpia Dobrota a scos la iveala o colectie fenomenala, intr-o prezentare cu totul si cu totul minunata, in zona Olaritului din Muzeul in Aer Liber. Sub cupolele Casei Artelor, Andra Papuc, studenta a Universitatii Lucian Blaga din Sibiu a prezentat poate cea mai eleganta colectie dintre cele vazute anul acesta la Feeric.

In ciuda ploii abundente, peste o suta de persoane au urcat in Cetatea Cisnadioara pentru revenirea designerului sibian Anca Stanila la Feeric Fashion Days, cu o prezentare plina de prospetime si culoare. Apoi, in cea de-a treia zi de festival, pe o ploaie puternica, Anamaria Sut si-a prezentat ultimele creatii in haosul

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

feeric fashion days s-a incheiat cu defilari la palatul brukenthal de la avrig si in piata mare  feeric fashion days s-a incheiat cu defilari la palatul brukenthal de la avrig si in piata mare

Ultima oră

Comentariul meu