Festivalul Feeric Fashion Days a avut vineri prima zi linistita din aceasta editie.

Hala unde se produc dropsurile Boromir i-a fost gazda unuia dintre cei mai in voga designeri sarbi ai momentului, Pedja Neric. Extrem de incantat de geometria spatiului, designerul sarb si-a prezentat noua sa colectie primavara-vara intr-un mod spectaculos. Cu liniile de productie functionale si angajatele fabricii muncind printre modele, prezentarea a smuls ropote de aplauze.

La caderea serii, decorul medieval al Pasajul Scarilor a fost umplut pana la refuz de frumos. Dupa colectia de inspiratie rusa de anul trecut, prezentata in depozitul de faina al companiei Boromir, Natalia Vasiliev a adus la Sibiu o noua mostra de eleganta si grandoare.

Ziua de sambata a debutat cu prezentarea colectiva a studentilor sectiei de design vestimentar din cadrul Universitatii Lucian Blaga Sibiu. In decorul industrial al Halei Balanta, in prima prezentare, piesa principala a colectiei a fost expusa publicului in miscare, suspendata pe macaraua de mare tonaj a halei. Cristian Samfira a prezentat ultima sa colectie in Depoul CFR, iar in curtea Restaurantului Max, Florin Dobre a avut o prezentare masculina complet atipica.

Tot sambata a inceput si Gala Feeric. Prima parte a galei a avut loc pe pasarela din Piata Mica,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

prezentari in baia neptun si la palatul brukenthal de la avrig in ultima zi de feeric fashion days  prezentari in baia neptun si la palatul brukenthal de la avrig in ultima zi de feeric fashion days

Ultima oră

Comentariul meu