Publicat înUltima oră

Golful pune definitiv Sibiul pe harta celor mai interesante atractii turistice din lume

Reprezentantii SC Sibiu Golf Club SRL au anuntat ca lucrarile de amenajare a terenului de golf profesionist de la Cisnadie vor fi incheiate in aprilie 2015, data la care este estimata si finalizarea centrului de agrement, parte a aceluiasi proiect.

Initiativa a familiei Vonica – al carei nume este legat de compania Polisano – terenul de golf profesionist de la Cisnadie este un proiect ce beneficiaza de cofinantare europeana. Dezvoltarea centrului de agrement alaturat, ce va include printre altele si facilitati hoteliere la cele mai inalte standarde si ridicarea unui ansamblul rezidential vor fi sustinute, insa, din fondurile proprii ale investitorilor. Inaugurarea terenului profesionist de golf este programata undeva in jurul lunii aprilie 2015, cand este preconizata si finalizarea lucrarilor la centrul de agrement.

Pentru terenul de golf profesionist, cu 18 gauri, ce va avea alaturi si terenuri de antrenament cu sase gauri, proiectul prevede o investitiei totala de 25 de milioane de lei, din care asistenta financiara nerambursabila oferita prin POR este de 13,12 milioane de lei. Pentru restul proiectelor – centrul de agrement si zona rezidentiala – valoarea investitiilor este de cateva milioane de euro. `Vor fi si terenuri de sport, terenuri de tenis, este posibil sa se creeze

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții