E drept ca rubrica noastra se cheama “Loc de dat cu capul`, dar putemsa va dam si motive de dat cu capul: da, o sa mai ploua. Cel putin cateva zile.

Potrivit meteorologului Mihaela Stancescu, se vor inregistra precipitatii pana in jurul datei de 4 iulie. Maximele din timpul zilei se vor situa in continuare sub normele perioadei, adica la valori de 19-23 de grade, fata de cele normale pentru inceputul verii, care ar insemna 26-27 de grade Celsius. Ploile vor cadea mai ales in timpul zilei.

Daca asta va mai incalzeste cu ceva, ploile de anul acesta nu reprezinta un fenomen neobisnuit. Daca media multianuala a cantitatilor de precipitatii, pentru luna iunie, este de 101 litri, in dimineata zilei de 27 iunie, la Sibiu se inregistrau doar 88 de litri. A plouat ceva mai mult decat de obicei in luna mai, cand meteorologii au masurat 136 de litri, fata de media multianuala, de 77,2 litri. Totusi, anul trecut in luna mai a plouat si mai abitir – s-au inregistrat, atunci, 171 de litri. “In mod normal, luna iunie este cea mai instabila din an`, asigura meteorologul Adrian Suciu.

Specialistii spun, asadar, ca nu prea avem motiv sa dam cu capul, chiar

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

ploile nu se opresc. inca  ploile nu se opresc. inca

Ultima oră

Comentariul meu