Parlamentarii PNL de Sibiu, manechini într-o prezentare de modă cu creaţii semnate Adina Buzatu. Nu este o glumă. Toţi cei patru parlamentari PNL de la Sibiu, în frunte cu preşedintele  filialei, deputatul Mircea Cazan, şi-au mărturisit pasiunea pentru modă, anunţând că intenţionează anul acesta să fie modele într-o prezentare de modă doar cu membri ai Parlamentului, la Sibiu, care să defileze pe podium cu creaţii marca Adina Buzatu.

Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan, a spus că este pregătit de mai mult să organizeze o prezentare de modă cu parlamentari liberali și că în speță este pregătit să poarte costume revoluţionare, promise de colegul său de partid deputatul PNL Ioan Tămâian.

”Nu ar fi exclus să facem în viitor o prezentare a doamnei Adina Buzatu, care prezintă haine pentru domni, să facem o prezentare şi cu parlamentari, de ce nu?”, a spus Mircea Cazan.

Dacă preşedintele PNL Sibiu a cochetat cu moda în urmă cu cinci ani, când s-a urcat pe scenă, ca manechin, în hainele Adinei Buzatu, la un bal caritabil, colegul său senatorul PNL Nicolae Neagu a mărturisit vineri că aşteaptă de 20 de ani şansa să ajungă manechin.

”Eu mă pregătesc de 20 de ani în speranţa că undeva, cândva voi urca pe scenă ca manechin. (…) Voi accepta dacă voi fi pus într-o astfel de situaţie. Pe măsură ce vârsta trece, devii mai boem. Nu-i o glumă, dacă va fi provocarea, o voi accepta”, a declarat Nicolae Neagu – senator PNL Sibiu.

YouTube video

Duminică, la Palatul de vară de la Avrig al baronului Samuel von Brukenthal soţia deputatului Mircea Cazan, Adriana Cazan, şi deputatul PNL Ioan Tămâian îşi vor face lansarea în lumea modei cu colecţia ‘Cristalerie’.

Ultima oră

Comentariul meu