Potrivit calendarului examenului de Evaluare Națională, joi, 27 iunie, a avut loc ultima probă, cea la Matematică, urmând ca sâmbătă, 29 iunie, să se afișeze rezultatele examenului susținut de elevii claselor a VIII-a. 

În județul Sibiu, la proba de Limba și Literatura Română, din cei 3188 de elevi de clasa a VIII-a au absentat 82, iar la proba de Matematică au absentat un număr de 76 de elevi. la niciuna dintre probe nu a fost eliminat niciun elev.

Rezultatele examenului de Evaluare națională vor fi afișate în cursul zilei de sâmbătă, 29 iunie, urmând ca în aceeași zi, în intervalul orar 16.00-22.00 să fie depuse eventualele contestații.

Elevii care au absentat la probele de examen vor putea fi înscriși în clasa a IX-a în cea de-a treia etapă de înscrieri pe locurile rămase libere, clasa a IX-a fiind obligatorie.

Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu (IȘJS), în județul Sibiu sunt disponibile pentru clasa a IX-a un număr de 3946 de locuri și se așteaptă ca o parte din acestea să fie solicitate și de elvii din județele învecinate, în principal județul Vâlcea.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

82 de absenți la Matematică și 76 la Limba și Literatura Română la Evaluarea Națională în județul Sibiu.  82 de absenți la Matematică și 76 la Limba și Literatura Română la Evaluarea Națională în județul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu