Cele patru tabere școlare din județul Sibiu au deja un grad de ocupare în medie de 80 la sută, cea mai solicitată fiind tabăra de la Râul Sadului care are deja un grad de ocupare de 110 la sută.

”În momentul de față avem un grad de ocupare de 80 la sută. Organizăm vacanțe de vară și tabere pentru elevi în patru dintre locațiile noastre: Păltiniș, Râul Sadului, Ocna Sibiului și Cisnădioara. Pe lângă acestea se organizează și tabere naționale, care se vor desfășura la Râul Sadului, una de limba engleză și una de dans și de asemenea, două tabere tematice, una de matematică și una sportivă”, a declarat directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Sibiu, Nicoleta David.

Costul unei zi de tabără este de 65 de lei de persoană, în regim de pensiune completă, fiind inclusă cazarea (30 de lei), trei mese pe zi (32 de lei), plus o taxă de trei lei pentru medic, instructor pentru diversele activități programate (sportive, de dans, etc.).

Potrivit DJTS, în general, grupurile sunt formate din 60-70 de persoane și o tabără presupune cazarea pe parcursul a cel puțin șase zile.

Și pentru persoanele cu o situație materială precară șau

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

taberele școlare din județ sunt ocupate în proporție de 80 la sută. la râul sadului cererea a depășit capacitatea de cazare  taberele școlare din județ sunt ocupate în proporție de 80 la sută. la râul sadului cererea a depășit capacitatea de cazare

Ultima oră

Comentariul meu