Aproape 2.119.000 lei este valoarea investiţiei anunţată pentru Casa de Cultură a municipiului Sibiu, de pe strada Parcul Tineretului. Potrivit proiectului de extindere, etajare şi reamenajare a sediului, lucrările vor dura aproximativ 18 luni, iar la finalul perioadei vor exista patru clădiri, dar şi o terasă, suprafaţa construită fiind de 533,27 m pătraţi.

 

Consilierii locali vor aproba joi, 27 iunie, un proiect ce cuprinde indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul „Extindere, etajare şi reamenajare sediu Casa de Cultură a Municipiului Sibiu”.

În proiect este amintit că lucrările sunt necesare „în principal din dezvoltarea şi diversificarea activităţilor instituţiei şi din starea avansată de degradare a clădirii actualului sediu”.

În prezent, există două corpuri de clădire. În urma realizării obiectivului de investiţii, construcţia rezultată va avea patru corpuri.

Astfel, corpul A va fi destinat sediului administrativ al Casei de Cultură, iar corpul B va cuprinde vestiarele şi locurile de cazare pentru trupele de balet.

Corpul C va fi o legătură între corpurile A şi B, reprezentând o „diversitate de funcţionalitate şi arhitrectură faţă de celelalte două corpuri”, după cum apare scris în proiectul de hotărâre şi va cuprinde o sală de repetiţii pentru balet. La mansardă se vor amenaja locuri de cazare pentru trupele de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

investiţii de 2,1 milioane lei la casa de cultură a sibiului. este prevăzută şi o sală de repetiţii pentru balet  investiţii de 2,1 milioane lei la casa de cultură a sibiului. este prevăzută şi o sală de repetiţii pentru balet

Ultima oră

Comentariul meu