Lucările pentru reabilitarea infrastructurii de apă-canal şi a infrastructurii rutiere din satul aparţinător Ighişul Nou au demarat în cursul zilei de astăzi.

Durata acestora este de un an şi jumătate. Proiectul va fi realizat printr-un împrumut contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Primăria Mediaş a împrumutat 33 milioane de lei pe o perioadă de 11 ani.

Practic se va interveni pe nouă străzi din satul aparţinător în vederea reabilitării infrastructurii rutiere, a trotuarelor, dar şi pentru realizarea alimentării cu apă şi a canalizării menajere şi pluviale.

Contractul de lucrări pentru Ighişul Nou se întinde pe o perioadă de un an şi jumătate. La finalul acestei perioade satul aparţinător va dispune de o infrastructură modernă şi complet reabilitată.

foto start în ighişul nou! infrastructura din satul aparţinător va fi reabilitată în totalitate Tags: apa canal, Ighişul Nou, novatv medias, reabilitarea infrastructurii

Del.icio.us

foto start în ighişul nou! infrastructura din satul aparţinător va fi reabilitată în totalitate

TweetThis

foto start în ighişul nou! infrastructura din satul aparţinător va fi reabilitată în totalitate

Digg

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

foto start în ighişul nou! infrastructura din satul aparţinător va fi reabilitată în totalitate  foto start în ighişul nou! infrastructura din satul aparţinător va fi reabilitată în totalitate

Ultima oră

Comentariul meu