Reprezentanţii Asociaţiei de Mediere Confident Sibiu şi ai Asociaţiei Profesionale a Mediatorilor Trasilvania din Sibiu au împărţit miercuri, 26 iunie, aproximativ 2.000 de pliante informative despre mediere şi avantajele acesteia.

Preşedinţii celor două asociaţii, Constantn Şovăială, pentru Asociaţia de Mediere Confident Sibiu şi Ana Maria Tuluc, pentru Asociaţia Profesională a Mediatorilor Trasilvania din Sibiu, alături de alţi membri mediatori, s-au strâns în faţa sediului Tribunalului pentru a discuta cu oamenii despre mediere.

„Ne-am alăturat acţiunii programului naţional pentru promovarea instituţiei medierii inţiată de Consiliul de Mediere Bucureşti. Acum este momentul să începem o campanie mai în forţă de cunoaştere a legislaţiei privid medierea deoarece, începând de la 1 august, procedura prealabilă a medierii va deveni obligatorie pentru anumite categorii de cauze. Astăzi am distribuit în jur de 2.000 de pliante care conţin aspectele cele mai importante informaţii privind medierea pe care e bine să le cunoască orice persoană a ţării”, a declarat Constantin Şovăială, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu (CJS).

Medierea este o modalitate de soluţionare a conflictului, a neînţelegerii, a disputei, cu ajutorul unei persoane specializate, autorizată ca mediator, în condiţiile legii.

Printre avantaje se numără faptul că medierea este o procedură mult mai rapidă decât cea

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

campanie de informare privind medierea, la sibiu. 2.000 de pliante au fost împărţite sibienilor  campanie de informare privind medierea, la sibiu. 2.000 de pliante au fost împărţite sibienilor

Ultima oră

Comentariul meu