După doar două zile şi jumătate, din cele cinci, a treia ediţie MECEFF – Mediaş Central European Film Festival se consituie într-o reţetă de succes, au declarat organizatorii.

De menţionat că luni a avut loc Gala de Deschidere, unde a concertat tânăra Nevada Boeşian, iar cei peste 800 de spectatorii au savurat 12 filme printre care producţia germană “Lili Marleen” (în Piaţa Primăriei).

Cea de-a doua zi de festival a început cu un simpozion deosebit la Sala Traube iar cele 1029 de persoane au urmărit 13 filme în cele patru locaţii de proiecţie, între care şi filmul din concurs al României, “Despre oameni şi melci”. La proiecţia acestuia au fost prezenţi regizorul şi producătorul Tudor Giugiu şi actorul Dorel Vişan care şi-a sărbătorit ziua de naştere împreună cu medieşeni. Acesta a primit şi un cadou din partea municipalităţii, înmânat de prin primarul Mediaşului, Teodor Neamţu.

Ziua de miercuri a fost încheiată cu proiecţia filmului “Rosenemil”, la Sala Traube, începând cu orele 22, unde regizorul Radu Gabrea va oferit detalii despre filmări şi aventura realizării în patru ţări (Franţa, Germania, Elveţia şi România) a respectivei producţii.

Ziua de joi a debutat la Casa Gazelor cu un simpozion la care a

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

aflat abia la jumătate, organizatorii susţin că festivalul de film central european de la mediaş este un succes  aflat abia la jumătate, organizatorii susţin că festivalul de film central european de la mediaş este un succes

Ultima oră

Comentariul meu