Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu organizează în vacanţa de vară 2013 tabere pentru elevi, tineri şi cadre didactice în 4 centre de agrement, în sejururi de câte 6 zile (din 24 iunie până în 13 septembrie 2013), după cum urmează:

– Centrul de Agrement „Trecătoarea Cerbilor” PĂLTINIŞ (80 locuri/serie);

– Centrul de Agrement OCNA SIBIULUI (70 locuri/serie);

– Centrul de Agrement RÂU SADUILUI (80 locuri/serie);

– Centrul de agrement CISNĂDIOARA (70 locuri/serie).

Costul unei zile de tabără este de 65 lei/pers în centrele de agrement de la Păltiniş şi Râu Sadului, şi de 62 lei/pers în centrele de agrement de la Ocna Sibiului şi Cisnădioara.

In acest preţ este inclusă cazarea, 3 mese şi animatori de vacanţă care se ocupă de organizarea activităţilor de agrement pentru participanţii la tabere.

Vara aceasta pe lângă taberele de odihnă, organizăm două tabere tematice (una de limba engleză şi una de dans sportiv) precum şi două tabere naţionale (una de educaţie prin sport şi una de teatru).

Şi în acest an se vor desfăşura tradiţionalele tabere judeţene de matematică (la Râul Sadului) şi fizică (la Cisnădioara).

In aceste tabere vin copii din majoritatea judeţelor ţării care şi-au exprimat dorinţa de a-şi petrece vacanţa în una din locaţiile noastre dar şi să poată vizita obiectivele turistice din judeţul noastru. La această dată gradul de ocupare al acestor tabere este de 80%.

Pe lângă aceste tabere organizate în bazele noastre, tinerilor, elevilor si cadrelor didactice care doresc să meargă în tabere din alte judeţe, le facilităm rezervarea de locuri în alte centre de agrement din reţeaua MTS sau locaţii private acreditate de MTS. Costul unei zile de tabără în aceste locaţii este cuprins între 62 şi 85 lei/pers (cazare şi 3 mese).

Un alt aspect al activităţii noastre şi al forului nostru superior (Ministerul Tineretului şi Sportului) este acordarea a 70 locuri gratuite pentru copii din centrele de plasament care vor petrece un sejur pe litoralul românesc.

 

Ultima oră

Comentariul meu