Douăzeci de concurente, provenind din ţări de pe patru continente, se vor lupta pe 12 iulie, la Sibiu, pentru a câştiga marele titlu Miss Diaspora Internaţional Models 2013.

România va fi astfel gazda unui eveniment despre care se va vorbi peste tot în lume, modelele intrate în competiţie urmând a fi susţinute de prietenii şi de fanii din ţările lor natale.

O parte dintre concurente au la activ cariere în domeniu: au prezentat pe podiumurile de modă, au apărut în reclame TV sau în filme, au fost hostese la evenimente importante şi chiar şi-au reprezentat ţările în concursuri sportive internaţionale.

România este reprezentată de Mihaela Elena Williams (foto principal). Ea are 21 de ani şi este studentă la arte în cadrul Brooklyn College şi îşi doreşte ca, în paralel cu ascensiunea ei ca model, să deschidă o asociaţie care luptă pentru femeile abuzate şi împotriva traficului de carne vie.

Miss Haiti, DayLys, este model şi stewardeză, a apărut în spoturi TV pentru branduri de băuturi răcoritoare sau bere, precum şi pentru New York Film Academy. A jucat în seriale TV precum CSI New York, Deception şi The Other Woman, iar în prezent ia lecţii de canto la

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cine sunt cele 20 de concurente care vin la sibiu pentru a câştiga titlul de miss diaspora international  cine sunt cele 20 de concurente care vin la sibiu pentru a câştiga titlul de miss diaspora international

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu