Ioan Cindrea (foto stânga), preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu (CJS), a declarat miercuri, în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural, unde a participat în calitate de invitat, că doreşte ca din toamnă să se înfiinţeze la Sibiu un ghişeu unic pentru eliberarea de autorizaţii şi pentru preluarea documentaţiei investitorilor străini interesaţi de dezvoltarea de afaceri în municipiul Sibiu.

„Am deveni un model şi atractivi din acest punct de vedere. Şi dacă vrem să fim respectaţi, trebuie să devenim atractivi”, a spus Cindrea.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu s-a adresat directorilor deconcentratelor prezenţi la şedinţă cerându-le o analiză interioară în ceea ce priveşte activitatea desfăşurată.

„Propun ca toate instituţiile care dau avize să-şi facă o analiză interioară”, a spus Cindrea, adăugând că îşi doreşte să îndeplinească dorinţa investitorilor străini care vor o „administraţie prietenoasă” şi posibilitatea ca avizele să fie eliberate în timp util.

Cindrea a continuat spunând că cel mai probabil analiza nu va fi finalizată într-o lună de zile, dar că probabil din lunea septembrie se va putea vorbi despre un program în acest sens.

„Îmi doresc ca în şedinţa de Colegiu Prefectural din luna august sau septembrie să prezentăm un program amplu care să rezolve această problemă”, a spus Cindrea.

Prefectul

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cindrea vrea ghişeu unic pentru investitorii străini într-o “administraţie sibiană prietenoasă”. sitterli anunţă controale inopinate  cindrea vrea ghişeu unic pentru investitorii străini într-o “administraţie sibiană prietenoasă”. sitterli anunţă controale inopinate

Ultima oră

Comentariul meu