Terenul de autocross din spatele bazei de antrenament a pompierilor din cartierul Strand gazduieste sambata, incepand cu ora 10:00, etapa a 3-a din cadrul Campionatului National de Slalom Paralel. Acest campionat se desfasoara sub patronajul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si este organizata de ACS Scorpion Rally Team.

`La fel ca si anul tecut cand etapa noastra a fost declarata de catre concurenti, media si de catre observatorul federal ca fiind cea mai bine organizata etapa din intreg campionatul, ne dorim sa mentinem acest nivel si, de ce nu, sa-l depasim`, au transmis organizatorii.

Evenimentul va avea parte si de o tombola cu diferite premii iar seara, la ora 19:00, va fi organizat un afterparty la restaurantul Panoramic din str. Turismului, unde se vor putea viziona imagini din timpul concursului.

Toti fanii si spectatorii sunt rugati sa respecte indicatiile oamenilor de ordine si al oficialilor cu privire la locul de vizionare.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

campionatul national de slalom paralel se intoarce in week-end la sibiu  campionatul national de slalom paralel se intoarce in week-end la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu