Cele mai mari asociatii de mediere din Sibiu au demarat astazi o campanie de promovare a medierii, distribuind pliante si brosuri in incinta tuturor instantelor de judecata din judet. Liderii mediatorilor sibieni ca procedurile sunt inca putin cunoscute publicului larg. Cea mai importanta parte a campaniei de miercuri s-a desfasurat in fata Tribunalului Sibiu, insa evenimente similare au avut loc si in Medias, Agnita, Avrig si Saliste.

`Oamenii sunt receptivi si odata ce ai intrat in vorba cu ei pun intrebari si vor sa afle mai multe despre mediere. Se vede faptul ca nu stiu mai nimic despre mediere si rolul ei in solutionarea disputelor`, a declarat Constantin Sovaiala, presedintele Asociatiei Profesionale Confident Sibiu. Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Sibiu este avocat de meserie, iar in prezent si mediator.

Asociatia de Mediere Confident Sibiu si Asociatia Profesionala a Mediatorilor Trasilvania din Sibiu au distribuit peste 2000 de exemplare din pliantele elaborate de Consiliul de Mediere. Totodata, mediatorii prezenti la evenimente au purtat discutii cu toti oamenii interesati de subiect.

`Scopul actiunii este acela de a promova medierea si de a facilita accesul cetatenilor simplii, dar si a avocatilor sau a judecatorilor, la mediatori. Oamenii de rand nu stiu ca de la 1

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

campanie de promovare a medierii la sibiu. constantin sovaiala s-a facut mediator  campanie de promovare a medierii la sibiu. constantin sovaiala s-a facut mediator

Ultima oră

Comentariul meu