Patru locuinte din Cisnadie, in care locuiesc 13 familii, au fost inundate in urma ploilor abundente de astazi. Chiar daca oamenii dau vina pe primar, pompierii spun ca locuitorii din zona au infundat gurile de scurgere cu moloz si resturi menajere.

`S-a infiltrat in casa, pe sub podea o intrat, cand mergi asa, dai de apa. O fost si mai sus apa, da’ acuma s-o mai tras, ca s-o mai oprit ploaia. Muncesti aici, platesti impozite si ui, Primaria nu face nimic`, s-a plans o locatara de pe strada Uzinei.

Primarul localitatii spune, in schimb, ca oamenii sunt de vina. “Au infundat canalele acolo, noi le tot desfundam si ei arunca peste. Chiar si asa, am rezolvat situatia destul de repede`, spune primarul Gheorghe Huja.

A fost nevoie de doua ore de munca din partea unei echipe de 12 pompieri, pentru ca apa din casele si din curtile oamenilor sa fie pompata afara.

`Cineva presupunem ca a astupat gura de canalizare, se si vede – si toata valea s-a umplut, a intrat apa la oameni in case, peste tot. Mai avem cateva solicitari, vom merge si acolo sa le rezolvam si speram sa nu mai ploua`, a declarat Alin Curches, de la SVSU

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

video ploile fac ravagii: case inundate in cisnadie  video ploile fac ravagii: case inundate in cisnadie

Ultima oră

Comentariul meu