Ploile abundente care au căzut astăzi la Sibiu au făcut ravagii pentru locuitorii din localitatea Cisnădie. Treisprezece familii s-au văzut cu locuințele inundate și au avut nevoie de ajutorul pompierilor ca să-și scoată apa din case anunta siteul provincianews.ro.

Oamenii spun că, de când se știu, nu au văzut ape atât de mari în curțile lor.

Potopul s-a dezlănțuit astăzi peste localitatea Cisnădie. A plouat abundent, fără încetare, câteva ore la rând, iar pârâul care traversează orașul sibian s-a revărsat peste locuințele din jur.A fost nevoie de două ore de muncă din partea unei echipe de 12 pompieri, pentru ca apa din casele și din curțile oamenilor să fie pompată afară.

„Cineva presupunem că o astupat gura de canalizare, se și vede dacă mereți dincolo și toată valea aceasta s-o umplut la oameni în case, până unde stăm noi acuma. Stăteam în apă”, spune Alin Curcheș, unul dintre pompierii voluntari din Cisnădie.

Sibiul a fost, astăzi, sub cod galben de ploi abundente. Prognoza pentru următoarele zile arată în continuare ploi masive, în zona Sibiului.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. se pare ca lucrurile aste au ajuns sa se intample in fiecare an oare cati oameni se gandesc in ziua de azi ca si ei la randul lor vor putea fi loviti de asemnea inundatii.Desi cred ca statul inca nu vrea sa ia nici o masura cu respectivele canalizari care ar trebui sa faca fata unor potopuri sau cu indiguirea de maluri rezultatele fiind mai bune decat in acest video