Primul festival internaţional Fringe din România aduce pe scena Sibiului trupe din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare, 25 de trupe, peste 150 de participanţi care vor susţine 42 de reprezentaţii în 8 spaţii de joc. Festivalul va avea loc în perioada 1-14 iulie.

Proramul conţine manifestări diverse, de la piese de teatru la concerte sau expoziţii. Unul dintre cele mai importante spectacole care vor avea loc anul acesta în cadrul Sibiu International Fringe Festival este concertul KREM. Artistul, cunoscut datorită showului „Românii au talent”, va susţine o reprezentaţie în data de 6 iulie, la Vintage Pub. Acesta se află în plin turneu de promovare al celui mai nou album al său, realizat în colaborare cu Smokey, album care poartă denumirea „Aici sau la pachet?”.

O altă concurentă de la „Românii au talent” va fi prezentă la Sibiu Fringe. Este vorba de Crina Zvoboda, care va încânta sibienii cu două spectacole de ventrilocie, unul pentru copii, iar celălalt pentru adulţi.

Alte reprezentaţii importante vor fi susţinute de trupa Gachette Sensible din Barcelona. Aceşti artişti vor prezenta publicului sibian două spectacole în limba franceză, „Un parfum de montgolfiere” şi „Cravate Club”.

O reprezentaţie de marcă ce va avea loc

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

primul festival internaţional fringe din românia va avea loc la începutul lunii iulie. vezi programul  primul festival internaţional fringe din românia va avea loc la începutul lunii iulie. vezi programul

Ultima oră

Comentariul meu