Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sibiu, probele orale și de competențe digitale au decurs fără incidente în județul Sibiu și toți candidații prezenți au promovat aceste probe. Examenul de bacalaureat continuă marți, 25 iunie, cu probele scrise, și tot marți încep și probele de Evaluare națională pentru absolvenții claselelor a VIII-a.

La evaluarea naţională s-au înscris un număr de 3193 absolvenţi de clasa a VIII-a. Prima probă se va desfăşura marţi, 25 iunie 2013, în fiecare unitate şcolară cu personalitate juridică care a avut învăţământ gimnazial.

Potrivit regulamentului examenului de bacalaureat, candidaţii care nu s-au prezentat la probele orale pot participa la celelalte examene din această sesiune, urmând să fie declaraţi promovaţi în sesiunile ulterioare, după ce au susţinut şi promovat toate probele.

Potrivit calendarului examenului de bacalaureat 2013, sesiunea iunie-iulie, candidaţii vor susţine în perioada 25 – 28 iunie proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar din 1 iulie încep probele scrise după cum urmează:

1 iulie -Limba şi literatura română – probă scrisă

2 iulie- Limba şi literatura maternă – probă scrisă

3 iulie Proba obligatorie a profilului – probă scrisă

5 iulie Proba la alegere a profilului şi specializării – probă scrisă

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

bac fără incidente la probele orale la sibiu. marți începe și evaluarea națională  bac fără incidente la probele orale la sibiu. marți începe și evaluarea națională

Ultima oră

Comentariul meu