Ediția din acest an a Festivalului Internațional de Film Transilvania de la Sibiu se încheie duminică, cu proiecții importante.

Pentru cei care doresc să își petreacă seara de duminică la film, organizatorii au pregătit, de la 18:15, la Teatrul Gong din Sibiu, filmul “Hitchock” (regia Sacha Gervasi) și de la ora 20:00 de “En kongeling affaere/O afacere regală” (Danemarca, regia Nikolaj Arcel).

La Music Pub va rula în această seară filmul  “Gainsbourg by Gainsbourg: An Intimate Self Portrait/ Gainsbourg despre Gainsbourg”, începând de la ora 22:00.

În Piața Mare este programat filmul “Anna Karenina” cu Keira Knightlley şi Jude Law, în regia lui Joe Wright, programat de la ora 22.

Din cauza condițiilor meteorologice, proiecția specială a peliculei Life of Pi/Viața lui Pi de la Muzeul în aer liber Astra, ce ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, a fost reprogramată, din cauza condițiilor meteo, pentru duminică, la ora 22.00. Biletele cumpărate rămân valabile pentru accesul la film, iar cei care nu au cumpărat tichete le vor putea procura de la intrarea în Muzeu, în limita locurilor disponibile.

Programul poate fi găsit pe aici.

 

  

Ultima oră

Comentariul meu