Publicat înUltima oră

Marți începe Feeric Fashion Days, la Sibiu. Designeri români și străini vor prezenta cele mai noi tendințe în moda europeană

25 de designeri români și străini vor prezenta, timp de șase zile, cele mai noi tendințe în moda europeană în cea de-a șasea ediție a Feeric Fashion Days ce va avea loc la Sibiu între 25 și 30 iunie.

Vor ajunge la Sibiu nume importante ale modei. Adina Buzatu, Natalia Vasiliev, Evgheni Hudorojcov, Bianca Popp, Erika Lopez sau Ana Maria Galan și mulți alți designeri de talie internațională.

Pe lângă cele două seri de Gală, din 29 și 30 iunie, ce vor avea loc pe pasarela suspendată din Piața Mică, designeri români și străini vor prezenta individual colecții inedite, în ton cu locul de desfășurare. „Prezentările de modă din Feeric Fashion Days sunt atipice în lumea modei tocmai pentru că se petrec în spații neconvenționale. Frumusețea creațiilor este dublată de atmosfera fiecărui spațiu de prezentare. Am insistat pe contrastul dintre piesele de colecție și spațiu în fiecare dintre aceste prezentări individuale”, spune Mitichi, creatorul Feeric Fashion Days.

Adina Buzatu, unul dintre cei mai cunoscuți stiliști români va prezenta, în 29 iunie, o nouă colecție de îmbrăcăminte masculină în decorul fantastic al Palatului de vară al baronului Samuel von Brukenthal din Avrig.

După prezentarea din tramvai de anul trecut, Bianca

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții