În urma prezentării publice a concluziilor anchetei Comisiei de Etică și Deontologie Medicală a Spitalului Clinic Județean Sibiu (SCJS), din care reiese că moartea lui Bogdan Alexandru nu a survenit în urma unei erori medicale sau a unor neajunsuri din spitalul sibian, tatăl copilului decedat, Ovidiu Bogdan, acuză că se încearcă mușamalizarea acestui caz.

”Cert este faptul că se dorește să se ascundă, în mod evident, iresponsabilitatea factorilor de decizie și, nu în ultimul rând, a medicului curant, a personalului medical. Asta este încă o dovadă de iresponsabilitate. Doar să studiezi faptele aparent și încercând să acoperi într-un mod sau altul un coleg. Nu mi se pare normal având în vedere gravitatea faptei”, a spus Ovidiu Bogdan.

Rapoartul comisiei de etică a SCJS, care i-a fost prezentat și lui Ovidiu Bogdan,  arată că nimeni nu se face responsabil de faptul că și-a adus copilul sănătos la spital, pentru o banală operație de extirpare de polipi și l-a luat acasă mort. Această bâlbă a conducerii spitalului, care la o săptămână de la deces, încă nu poate explica tragedia, îl determină pe Ovidiu Bogdan să își caute dreptatea in instanțele judecătorești.

”Sunt probe care vor fi aduse ulterior în instanță, care vor

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

tatăl lui bogdan alexandru, copilul mort la scjs, acuză mușamalizarea cazului de conducerea spitalului  tatăl lui bogdan alexandru, copilul mort la scjs, acuză mușamalizarea cazului de conducerea spitalului

Ultima oră

Comentariul meu