Piaţa Mare din Sibiu a fost neîncăpătoare pentru cei aproximativ 2.000 de spectatori care au asistat la premiera celui mai nou film al lui Horaţiu Mălăele, Funeralii fericite. Actorul, care a semnat şi regia peliculei, a fost prezent la proiecţie, alături de Adrian Lustig, producător şi scenarist, şi de actorul Mihai Gruia Sandu, interpretul personajului Kiril din film.

La final, echipa filmului Funeralii fericite a răspuns curiozităţilor publicului și a acordat autografe. Horațiu Mălăele a dezvăluit că filmarea peliculei a durat doar 19 zile și că rezultatul final „nu este o comedie, este doar un film – cel mai bun”.

Înaintea proiecției, publicul și-a făcut încălzirea pe ritmurile etno-rock ale trupei Zdob şi Zdub, care a susţinut un concert extraordinar în cadrul TIFF Sibiu 2013. Formația sibiană Domino a dat tonul distracției, cu o serie de piese clasice, ingenios reorchestrate pe acorduri de țambal.

Seara de petrecere a continuat într-un club în vogă din Sibiu, cu DJ Gojira .

TIFF Sibiu continuă vineri, 21 iunie, cu o listă de filme de valoare, programate în toate cele patru puncte de prezență, și cu un eveniment special – proiecția documentarului Samsara în Cetatea Cisnădioara, începând cu ora 21.30.

În Piața Mare rulează,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

peste 2000 de spectatori la proiecția funeralii fericite și la concertul zdob și zdub de la tiff sibiu  peste 2000 de spectatori la proiecția funeralii fericite și la concertul zdob și zdub de la tiff sibiu

Ultima oră

Comentariul meu