Expoziția „Eroi și Victime ale Rețelelor Sociale, de la Hieroglife la Facebook” va fi vernisată joi, 20 iunie, la Geneva, Elveţia, cu ocazia preluării de către România a preşedinţiei Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (UIT), una dintre cele mai importante agenţii ONU.

Expoziția este organizată de Asociația SwissWebAcademy cu sprijinul Direcției Județeane pentru Cultură Sibiu şi va fi vizitată de 40 de miniștrii și sute de înalți reprezentanți din întreaga lume.

Cu ocazia sesiunii 2013 a Consiliului UIT, Ministerul Român al Afacerilor Externe a cerut dlui. dr. Laurent Chrzanovski și asociației sale SwissWebAcademy din Sibiu să organizeze o amplă expoziție de sensibilizare a publicului privind laturile luminoase dar și cele întunecate ale „Social Media”.

Această expoziție, dedicată mai ales unui public larg tânăr, arată cum tehnici vechi de “creare a unui erou” sau de “creare a unui demon” dintr-un om simplu, sunt și în zilele noastre, utilizate adesea pe internet. Parcurgând mai mult de douăzeci de mii de ani de istorie a omenirii, expoziția “Eroi și victime ale rețelelor sociale, de la hieroglife la Facebook” plonjează vizitatorul într-o selecție de elogii și de diabolizări, prin exemple care incită la informare.

Pentru calitatea sa științifică și artistică, expoziția a avut onoarea de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sibiul merge la geneva cu expoziția “eroi şi victime ale reţelelor sociale, de la hieroglife la facebook”, unde românia va prelua președinția uit onu  sibiul merge la geneva cu expoziția “eroi şi victime ale reţelelor sociale, de la hieroglife la facebook”, unde românia va prelua președinția uit onu

Ultima oră

Comentariul meu