Proiectul inițiat de Asociația Internationala Become a fost prezentat in cadrul Ambasadei Culturale a Sibiului la Bucuresti – Institute. The Cafe,  de inițiatorul proiectului, Radu Nechifor și de doi dintre invitații speciali, Felicia Filip și Lucian Moraru în cadrul unei conferințe de presă. Simply the Best – Povestea Naiului, eveniment care va avea loc în Piața Mare din Sibiu, în data de 5 iulie 2013, este primul eveniment inclus pe Agenda Culturală 2013 care folosește această facilitate oferită de unul dintre partenerii Programului SIBIU SMART.

Întâlnirea a dat invitaților ocazia de a-și exprima entuziasmul și aprecierea vizavi de caracterul unic al acestui proiect:

“Motivul pentru care m-am alăturat acestui proiect este pentru a demonstra că sintagma “muzica bună” este cea pe care noi o îmbrațișăm. Povestea Naiului emană tinerețe și artă, este o spirală a evoluției, trecând prin diferite genuri muzicale. Un astfel de eveniment nu putea să aibă loc în altă parte decât în Sibiu, oraș care, așa cum vedem, încă își păstrează titulatura de Capitală Culturală Europeană.” a declarat soprana Felicia Filip cea care va reprezenta genul “classic” în cadrul concertului.

“În urmă cu 60 – 70 de ani, naiul era un instrument cunoscut doar în restaurant. Fănică Luca a fost primul care s-a gândit că acest instrument merită mai mult și avea dreptate, naiul merită mai mult. Veți vedea, este un instrument cu foarte multe posibiliăți de expresie. Povestea Naiului este un proiect foarte intersant pe care Radu, as putea spune,  a îndrăznit să-l facă, combinând genuri diferite, formații diferite, totul într-un singur spectacol. Scopul proiectului este acela de transmite un mesaj, asa cum spunea și d-na Filip, contează ca muzica să fie bine făcută și să ajungă la inimile tuturor” a declarat Lucian Moraru (Traffic Strings).

Puncte fixe de vânzare a biletelor

Începând de mâine, 21 iulie, toţi cei care doresc să participe la concertul Simply The Best – Povestea Naiului îşi vor putea achiziţiona bilete şi de la punctele fixe de vânzare din Sibiu, nu doar online. Acestea sunt amplasate în faţa magazinului Dumbrava, în magazinul Carrefour, la Cafe Wien, Atrium Cafe, Einstein Cafe, Imperium Pub, Music Pub, Ursus Cotton Pub şi la restaurantul Rubin.

Cei care scot din buzunar 50 de lei pentru un bilet vor avea loc la categoria VIP, în primele rânduri. Celelalte locuri nu sunt diferenţiate, toate având acelaşi preţ, de 30 de lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu