Peste 1.000 de spectatori au aplaudat, miercuri,19 iunie, prima proiecţie din Piaţa Mare a Festivalului Internațional de Film Transilvania din Sibiu, savuroasa comedie românească E pericoloso sporgersi regizată de Nae Caranfil, proiecție care a aniversat 20 de ani de la premieră.

TIFF Sibiu 2013 a fost deschis oficial de preşedintele Tudor Giurgiu, care a fost însoţit pe covorul roşu de regizorul peliculei, Nae Caranfil şi de actorii Natalie Bonifay, Valentin Teodosiu, George Alexandru şi Marius Stănescu. La finalul proiecţiei, echipa filmului care a marcat începutul noii cinematografii româneşti a intrat în dialog cu publicul entuziast din Piaţa Mare, care s-a arătat interesat de povestea din spatele filmului şi de modul în care actorii au intrat în pielea personajelor.

Festivalul continuă în forţă astăzi, cu un concert de zile mari al etno-rockerilor de la Zdob şi Zdub, programat pentru ora 19.30. În continuare, pe ecranul din Piaţa Mare va rula, în premieră, cea mai recentă realizare a lui Horaţiu Mălăele, comedia Funeralii fericite. La eveniment vor fi prezenţi Horaţiu Mălăele şi Adrian Lustig, producător şi scenarist al filmului, împreună cu actorii Mihai Sandu Gruia şi Alexandru Bindea.

Pe agenda TIFF 2013 figurează două evenimente speciale, organizate în decorurile deosebite ale

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

peste 1000 de spectatori la proiecția “e pericoloso sporgersi”, în prima seară de tiff sibiu  peste 1000 de spectatori la proiecția “e pericoloso sporgersi”, în prima seară de tiff sibiu

Ultima oră

Comentariul meu