Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) Sibiu începe miercuri, 19 iunie, şi, timp de cinci zile, îşi va încânta publicul cu peste 30 de pelicule de cea mai bună calitate, concerte, proiecţii speciale, întâlniri cu oameni cunoscuţi din lumea cinematografiei şi alte surprize.

Startul proiecţiilor se dă încă de la orele amiezei, cu o serie de titluri dedicate celor şapte arte: la Centrul Cultural Habitus rulează, de la ora 15.00, Dimensiunea umană, iar de la 17.00 Artistul care a înghiţit lumea, în timp ce la Teatrul Gong este programată, la ora 18.00, o producţie impresionantă despre lumea baletului – Primul loc, iar la ora 20.00 o peliculă intrigantă – Motoare sfinte.

Prima proiecţie de marcă a Festivalului are loc de la ora 22.00, în Piaţa Mare, unde publicul este invitat să vizioneze o comedie de referinţă a cinematografiei româneşti recente. E periculoso sporgersi (regizor Nae Caranfil) este pelicula-bornă care a marcat începutul noului și excelentului cinema românesc, aflată la aniversarea a 20 de ani de la premieră, care va rula în prezenţa regizorului şi a unora dintre actorii din distribuţie.

Pasionaţii de muzică se vor putea delecta cu filmele dedicate acestei arte programate la Music Pub, începând cu ora 22.00

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

tiff 2013 începe astăzi la sibiu. cinci zile de proiecţii de film, pelicule şi concerte  tiff 2013 începe astăzi la sibiu. cinci zile de proiecţii de film, pelicule şi concerte

Ultima oră

Comentariul meu